Monday, March 14, 2011

82 hari - Mari ber'spa'

Assalamu'alaikum....hai

Semalam aku tak pergi mana-mana duduk rumah je, sebab dah berjanji nak buat spa dengan cik Tim. Dia ada buat skin lighthening, wax, pedicure, manicure dan macam-macam lagi dengan harga yang sangat berpatutan. Dia akan datang kat rumah korang, jadi korang tak payah susah-susah hanya tunggu je cik Tim ni datang. Cik Tim ni pun salah seorang b2b jugak :)

Yang aku boleh cakap sanngggaaaat best....Terima kasih banyak-banyak ye Tim, nanti boleh buat lagi :)
Nak tahu lebih lanjut korang boleh tengok kat blog dia ye..
Mari sama-sama sihat dan cantik ;)

1 comment:

mobile spa said...

heheh tq for da luvly review kak ieda!!terharuuu!!lalala:P