Monday, March 7, 2011

Alkisah kad kahwin

Assalamu'alaikum    hai

Mengenai kad kahwin yang masih belum ada apa-apa berita, dah nak masuk 7 hari, bayang-bayang artwork pun takde lagi kat email tu, jadi tadi aku telefon tanya apa dia punya progress...sungguh terbaik la, dia cakap belum buat lagi, tunggu giliran...apa ke??...hadoi la...Takkan la janji 3-7 hari, hari ke 7 baru nak buat dan bagi artwork..?
Kalau aku mintak design yang pelik-pelik susah nak buat, ok la jugak..design yang aku ambil semua yang sedia ada je...sebab senang duk delay-delay ye...
Aku pun tak tau nak cakap apa, aku mintak pukul 12, dia cakap tak sempat sebab ada benda urgent, ok takpela aku mintak pukul 4 sebab fikir untuk bertimbang rasa dengan orang lain, dia cakap ok dan kita tunggu pukul 4 ni ada ke tak.

Ada aku cancel lepas tu buat kat tempat lain ni kang...

2 comments:

Wawa Yusoff said...

kalau vendor yg mcm ni, u mmg selalu kena follow up..

kalau perlu amik org lain, pegi je.. mcm x jaga customer la ini worang... :)

iedaNoor said...

tula pasal wawa, janji pukul 4 pun sy call lg tye sbb dia lum email, alhamdulillah setakat ni ok lg
rasanya artwork tu klu smlm x call tye, mst xbuat lg kn..? hu3