Monday, March 14, 2011

Berakhirnya alkisah kad kahwin

Assalamu'alaikum....hai

Alhamdulillah....pasal kad kahwin tinggal peta pihak lelaki je yang belum sebab ada perubahan lokasi majlis, yang lain semua dah settle. Lepas tu diaorang dah boleh print.
Tak sabar la pulak rasanya nak dapat kad kahwin, walaupun tak segah mana, yang penting aku suka sebab kad kahwin aku bukan orang lain punya eheh..

Tiap kali nak pilihan je mesti aku dengan che' E tak sependapat. Apa yang aku pilih selalunya kena reject dengan che' E, kadang tu aku suka je apa yang che' E pilih tapi saja jahat melawan, cakap tak suka sebab dia selalu reject aku punya pilihan. Last-last pilih apa yang dia suka jugak sebab dah takde pilihan lain..hu3..

No comments: