Wednesday, May 25, 2011

10 hari - Aku jumpa ni...

Assalamu'alaikum...hai

Semalam teman encik bakal suami pergi appointment, aku jumpa kertas tisu untuk buat bunga tisu, alaa...bunga tisu yang tengah glamour yang jadi pujaan ramai tu (termasuk aku sebab aku pernah cuba buat).
Macam-macam warna ada....dah tak payah susah-susah nak beli crepe paper lagi lepas tu nak potong bagai. Yang ni korang beli, terus boleh buat dia siap ada tunjuk macammana nak buat hanya ikut je, dah siap confirm cantik..eheh :)

 

Kepada korang-korang yang nak DIY bunga tisu tu sila la ke daiso. Harga dia semestinya rm5, ada berapa dalam satu packet tu aku tak kira la pulak tapi kalau ikut dia tulis kat situ 14 kot...aku tak khatam lagi bab 1 bahasa jepun jadi sila jangan marah ;p
Maka selamat men'DIY' ye kawan-kawan

10 comments:

miss puteri said...

hehe. menarik sekali!hee. thanks dear!

~ NANA ~ said...

wahhhh menarik! thanks for the info! :)

Wawa Yusoff said...

thank u share..!

tp frusstt sebab lambat tau. dah melecet2 tgn ni gunting creepe paper baru tau harini yg kat DAISO ade... huhuh :(

Nor Suhaiza said...

pas ni nak pi usha la kat area ipoh ni..
kot2 ada...
:)

K.I.N.A said...

nice! hehe

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

owhoho....ade ke website die ekk...kalo selangor ade katne ekk...nak beli gak...wuuu~

lind said...

daiso kat mana lagi ye

iedaNoor said...

cik lijah n lind - daiso ada kat the curve, ioi mall, sunway piramid..tu jela tpt yg sy pernah pergi tpt lain xsure la...try google ye :)

shira said...

kat mane ek de kedai mcm tu???x de ke kertas tisu yg jual secara online???susah la nk cari kt tg malim ni

WMF said...

thank for the info selama ni g daiso p x pernah nmpk pon xpe2 t pi survey lagi....hah kat jusco tmn equine pon ada s2 daiso....