Monday, September 17, 2012

Pemilihan warna

Assalamu'alaikum....hai

Hari ni aku nak share tentang satu website yang aku baru jumpa, korang mesti lagi maju dari aku, dah tau kot tapi takpe just nak share je korang.

Website ni untuk yang masih buntu tentang pemilihan warna nak match dengan warna apa yang sesuai untuk majlis nanti, boleh la ke website design seed ni ye :)

1 comment:

d-Ya said...

tq share entry ni..boleh cari idea nak combine warna ntok langsir..rasa cm nk buat plain tp campur2 warna..hihi..